• Stimuleert de productie van collageen, elastine en hyaluron
  • Vermindert rimpeltjes en fijne lijntjes
  • Voor een stralende en strakke huid
  • Verfijnt de poriën en verbetert het totale huidbeeld

 

 

Met de Beauty Angel wordt de huid op een natuurlijke manier verjongd. Helemaal zonder chemie en bijwerkingen. De Beauty Angel staat voor een innovatieve licht- en wellness sessie, die de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging vervult. Het Beauty Light wordt door de huidcellen (fibroblasten) opgenomen en verhoogt daar de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron.

Dankzij de innovatieve lichttechnologie van Beauty Angel wordt uw huid nieuw leven in geblazen. Rimpeltjes worden gereduceerd, de huid wordt zichtbaar strakker en het totale huidbeeld wordt verbeterd. Het enige wat u hoeft te doen? Enjoy the light and relax!

ZICHTBARE WERKING, DIE OVERTUIGT

De hoge effectiviteit van de BEAUTY ANGEL wordt niet alleen door duizenden gebruikers, maar ook door een Research project van de Universiteit in Ulm en een medische vrijwilliger studie bevestigd. Aan de wetenschappelijke studie hebben 136 testpersonen deelgenomen. De resultaten van de lichtbehandeling werd door het onderzoeken van klinische foto’s, ultrasone metingen van de collageen intensiteit,computergestuurde profilometrie en ondervraging van de testpersonen verzameld en met andere resultaten vergeleken. De behandelde personen hadden een zichtbaar verbetert huidbeeld en huidgevoel, een minder rode huid en een verbeterde collageengehalte in de huid. De zichtbare vermindering van rimpeltjes werden ook door de aanwezige artsen  bevestigd. Naast de effectiviteit van het licht werd ook de veiligheid van de Beauty Angel aangetoond.
Ter introductie van de Beauty Angel hebben wij een paar hele mooie aanbiedingen. Klik hier voor de aanbiedingen!https://beauty-cocoon.nl/acties/
partner-logo01
provoet-klein-wit-2
babor-wit-png-2
valmont-wit-klein-2
lash-extend-wit-klein-2